Jenei Enikő

kozmetikusmester, okleveles sminktetováló

4032 Debrecen
Thomas Mann utca 1.

+36-20/ 487 3747

Sminktetoválás: a stílusos szépségápolás

Sminktetováláson gondolkozol? Biztos vagyok benne, hogy az egyéni stílusodhoz illő, a saját ízlésednek megfelelő sminktetoválásra vágysz, de szeretnél meggyőződni róla, hogy biztosan neked találták-e ki a szépségápolás egyik legdivatosabb terü


sminktetoválás debrecen belvárosában

Válaszd a minőséget!

A sminktetoválás komoly döntés. A szád, szemöldököd apróbb változtatásai nem csak arcod megújulását hordozza magában, de önbizalmad is új erőre kap, magabiztosabbá és ragyogóbbá varázsolhat! Fontos, hogy tudd: a sminktetoválás évekig megmarad. Bízd arcod megújulását sok-sok éves tapasztalattal rendelkező, okleveles kozmetikusra, sminktetoválóra, mivel a gyenge minőségű festék, az alacsony precizitású készülék és a könnyelmű tetoválás hosszútávon károsíthatják szépségedet.

Nagyon fontos hogy milyen sminktetoválógéppel készül a tetoválásod!Milyen sebzést végez a börben.Egyrészt a fájdalom miatt másrész a sebgyógyulás miatt!A legtöbb tetoválógép nem egy pontba üt ,hanem roncsolja,  kárositja a bőrt,ami később évek mulva komoly problémát jelent.

   Érdeklődj a tetoválógép minőségéről tájékozódj mielőtt sminktetoválót választassz!Sok póruljárt vendéggel talákoztam már.....Tájékozódj ........ ne érd be kevesebbel......

 

Miért válassz engem?


Hogyan készül egy sminktetoválás?

Először az arcod formája alapján, a te igényeid szerint megrajzolom a kívánt formát. A kívánságodnak és stílusodnak megfelelő szín kiválasztását követően kb 2 óra alatt elkészítem sminktetoválásodat. A preciz sminktetoválógép a megfelelő kezekben csak a bőr legfelső részén dolgozik, így sem az idegeket, sem a vérereket nem érinti a beavatkozás, mely így kíméletes és vérzés nélkül éri el a kívánt eredményt: tökéletesen egyenletes, gyönyörű és rendkívül precíz színezettséget adva bőrödnek!

Kinek ajánlom?

Ha nem vagy elégedett ajkaiddal, szemöldököddel, szemhéjaddal: a sminktetoválás megújítja szépséged! 
Ha valami újra vágysz, szeretnél kitűnni a tömegből, élénk színekkel boldogságot varázsolni önmagad és a körülötted élők arcára: a sminktetoválással igazán egyedi, stílusos lehetsz!
Ha előnytelennek gondolod arcodat, természetes változtatásra vágysz: bátran hagyatkozz a sminktetoválásra!

Mennyibe kerül egy minőségi sminktetoválás?

1. Szakmai tanácsadás, tervezés:magában foglalja a forma előtervezését, kimérését és kirajzolását, a színválasztást.

sminktetoválás debrecen

2. Ajaktetoválás:


- Ajakkontúr: 34 eft.
- Ajak félsatír: 55eft
-Ajak tejes satírozás:79eft

3.Szemöldöktetoválás:


Szálazott szemöldök természetes hatás:34 eft

Satirozott szemöldök intenziv forma:34 eft

Púderes hatású ombre szemöldök:34 e

4.Szemhéjtetoválás:

Felső+alsó szemhéj: 40 eft

Csak alsó szemhéj:18 eft

Időpontfoglalás 06 20 4873747,5000 ft foglalási előleg utalásával történik.Számlaszámot a következő oldalon tekintheted meg.Az előleg a tetoválás árából jóvá irásra kerül.

Munkáim a Facebookon a Jenei Enikő sminktetovalás és műszempilla oldalon tekinthető meg.Amennyiben további kérdésed van, keress bizalommal az elérhetőségek menüpontban megadott telefonszámon, vagy űrlapon!

Jenei Enikő kozmetikusmester
20 éves tapasztalattal rendelkező
okleveles sminktetováló

Adatvédelmi nyilatkozat